Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken

Kerstfair kantoor

Samen met jou bepalen we hoe jouw kerstfair kantoor eruit ziet en of deze georganiseerd wordt op jouw eigen kantoorlocatie of op een externe locatie in de omgeving. We creëren een echte kerstsfeer met onze sfeervolle kerstkraampjes waar jij en je medewerkers de leukste cadeaus kunnen shoppen. Een kerstmarkt organiseren op het werk gaat gepaard met kerstversiering, warme hapjes, drankjes en kerstentertainment. Zo wordt het een kerstfeest om nooit te vergeten!

De leukste attentie tijdens de feestdagen

De kerstbomen schitteren, de kerstmuziek is te horen op de achtergrond en de heerlijke geur van Glühwein komt je tegemoet op je eigen bedrijfslocatie tijdens het kantoor kerstfair, zie jij het al voor je? Onze gastheren en hostessen presenteren de leukste producten die je kunt toevoegen aan jouw persoonlijke kerstpakket. Sfeervol, gezellig en een leuke attentie rond de feestdagen!
 

Waarom kiezen voor onze pop-up Kerstmarkt voor op kantoor? 

Wij zorgen voor de ultieme kerst ervaring met onze gezellige kerstkramen met een uniek aanbod van cadeaus, perfect voor een kerstfair kantoor. Bovendien is het geschikt voor grote organisaties en kunnen jij en je collega's zelf shoppen met behulp van muntjes die ze van tevoren ontvangen. En het beste van alles? Wij regelen alles van begin tot eind, dus jij hoeft je nergens zorgen over te maken.
 

Een unieke ervaring

Kies voor een unieke kerstfair op kantoor ervaring met onze pop-up Kerstmarkt! Met onze sfeervolle kerstkraampjes, brede selectie van cadeau-opties en professionele organisatie, garanderen wij een kerstfeest om nooit te vergeten. Laat ons jouw kerstmarkt dromen waarmaken en neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een pop-up kerstmarkt organiseren op het werk te bespreken.
 

Contact Company of Gifts
Offline
Aan het laden...