Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken

Verras met een kerstpakket markt

Een kerstpakket markt op je eigen locatie is dé manier om een persoonlijk moment te creëren voor je personeel. Ons kerstpakketten bedrijf, biedt tientallen kerstkraampjes met diverse thema's, zoals koken, wijn en wellness. Elk kraampje heeft een uniek assortiment aan passende cadeaus, zodat er voor ieder wat wils is. We denken samen met je na over welke thema's en assortimenten het beste bij jouw bedrijf en personeel passen, zo zorgen we samen voor een onvergetelijke kerst!

Wanneer de kerstpakket markt is opgezet, krijgt elke medewerker een leuke kerstshopper en gepersonaliseerde muntjes met een vooraf bepaalde waarde. Zo kunnen ze zorgeloos shoppen bij de verschillende kerstkraampjes en hun persoonlijke keuzes maken. Een kerstmarkt organiseren voor bedrijven is mogelijk vanaf een orderwaarde van € 35.000,- excl. B.T.W.

En natuurlijk wordt niemand vergeten! Ook aan degenen die niet aanwezig kunnen zijn op de kerstpakket markt, is gedacht. Zij krijgen alsnog een verrassingspakket, zodat iedereen binnen het bedrijf kan genieten van een onvergetelijke kerst met behulp van ons kerstpakketten bedrijf.

 

 

Markt organiseren met ons kerstpakketten bedrijf?

Een kerstmarkt is niet alleen een gezellig en feestelijk evenement, maar ook een unieke manier om de teamgeest te versterken. Neem vandaag nog contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Bij Company of Gifts staan we graag voor je klaar!
 

 

 

 

 

 

Contact Company of Gifts
Offline
Aan het laden...