Informatie en condities

Algemene voorwaarden

Prijswijzigingen, tekst-, zet- en prijsfouten voorbehouden. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld. Op alle offertes die wij uitbrengen en de overeenkomsten die daaruit voortvloeien zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing zoals deze bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven zijn gedeponeerd. Op verzoek worden deze kosteloos toegezonden. 

Huisselectie kerstpakketten

De huisselectie kerstpakketten (uit voorraad leverbaar) zijn slechts beperkt te wijzigen. Dit in verband met de prijsstelling die wij in samenwerking met onze leveranciers hebben kunnen bewerkstelligen. Alle pakketten hebben concurrerende prijzen. De prijzen van de afgebeelde pakketten zijn inclusief verpakkings- en inpakkosten.

Maatwerk pakketten

Op maat samenstellen van pakketten is mogelijk vanaf een minimale orderwaarde van € 5.000,- excl. BTW. Dit in verband met de prijsstelling die wij in samenwerking met onze leveranciers hebben kunnen bewerkstelligen.

Meeverpakken eigen artikelen

Indien je zelf een pakket samenstelt is het mogelijk om eigen artikelen zoals kerstkaarten of agenda's mee te verpakken. In elk tailormade pakket kan gratis 1 extra artikel worden toegevoegd, zoals een kerstkaart.

Servicekaart

Indien je zelf een pakket samenstelt is het mogelijk om een servicekaart in het pakket mee te verpakken. De ontvanger van het pakket kan dan bij eventuele opmerkingen of klachten rechtstreeks contact met ons opnemen.

Annuleringen

Annuleren is tot 10% van de order gratis als je voor 14 september hebt besteld en de annulering voor 12 oktober schriftelijk is bevestigd.

Overmacht

Door stijging van grondstofprijzen of onstabiele valutakosten kunnen prijswijzigingen optreden. Daarom maken wij voor alle genoemde prijzen in onze showroom en brochure een voorbehoud. Mocht een artikel onverhoopt uitverkocht zijn of niet voldoen aan onze kwaliteitsnormen, dan zullen wij dat vervangen door een gelijkwaardig product in dezelfde of een hogere prijsklasse.

Leveringen

De pakketten worden franco huis geleverd op één adres in Nederland bij bestelling van minimaal € 1.000,- exclusief B.T.W. Onder dit bedrag wordt er € 45,- excl. B.T.W. voor vrachtkosten en administratiekosten in rekening gebracht per pallet en per afleveradres.  Bij een bestelling van minder dan 7 pakketten verzenden wij de pakketten per pakketdienst en rekenen wij € 7,50 excl. B.T.W. per pakket voor verzendkosten. 

Besteldata

De huisselectie pakketten zijn te bestellen zolang de voorraad strekt. Zelf samengestelde pakketten zijn te bestellen t/m 9 november.

Breuk & manco

Alleen bij aantekening op de vrachtbrief met vermelding van de naam en handtekening van de ontvanger en de chauffeur worden breuk en manco verwerkt. Mocht er een defect product in het pakket zitten, stuur dan een mail en wij gaan op zoek naar een passende oplossing.  

Betalingen

Alle bestellingen betreffende huisselectie pakketten (uit voorraad leverbaar) dienen 5 werkdagen voor levering te worden betaald. LET OP: indien wij de betaling 5 werkdagen voor levering niet hebben ontvangen, kunnen wij niet garanderen dat de pakketten op de gewenste data worden geleverd. Heb je een pakket zelf samengesteld? Dan hanteren wij een betalingstermijn van 30 dagen na levering.

Contact Company of Gifts
Offline
Aan het laden...