Een unieke kerstbeleving op locatie

Maak blij met een kerstmarkt

Wil je jouw medewerkers dit jaar verrassen met een onvergetelijk kerstevent? Overweeg dan een kerstmarkt op locatie! Bij ons kun je een op maat gemaakte kerstmarkt laten organiseren voor jouw bedrijf en personeel. We creëren een warme en feestelijke sfeer met schitterende decoraties, entertainment en uiteraard de gezellige kerstkraampjes.

 

Plan een afspraak

Uniek

Kerstmarkt op locatie

Een kerstmarkt speciaal voor bedrijven op jouw eigen locatie is de perfecte manier om een persoonlijk moment te creëren voor jouw personeel. Onze kerstmarkten bieden talloze kraampjes met diverse thema's, zoals koken, wijn en wellness. Elk kraampje heeft een uniek assortiment aan geschikte cadeaus, zodat er voor ieder wat wils is. We bespreken graag met jou welke thema's en assortimenten het beste passen bij jouw bedrijf en personeel.

Zodra de kerstmarkt voor jouw personeel is opgezet, ontvangt elke medewerker een leuke kerstshopper en gepersonaliseerde muntjes met een vooraf bepaalde waarde. Op die manier kunnen ze zorgeloos winkelen bij de verschillende kerstkraampjes en hun persoonlijke keuzes maken. Het organiseren van een kerstmarkt is mogelijk vanaf een bestelwaarde van € 35.000,- excl. BTW.

Een kerstmarkt voor het personeel is niet alleen een gezellig en feestelijk evenement, maar ook een unieke manier om de teamgeest te versterken. Jouw medewerkers kunnen samen winkelen, genieten van het entertainment en elkaar beter leren kennen.

  • Op die manier creëren we samen een onvergetelijk moment voor jouw bedrijf en personeel.

 

Feestelijke kerst voor iedereen!

Samen vieren we de feestdagen

En uiteraard vergeten we niemand! Ook voor degenen die niet aanwezig kunnen zijn op de kerstmarkt hebben we iets in gedachten. Zij ontvangen toch een verrassingspakket, zodat iedereen binnen het bedrijf kan genieten van een onvergetelijke kerstervaring.

Kerstmarkt Company of Gifts
Kerstmarkt Company of Gifts
Kerstmarkt bij bedrijf
De volgorde

Stappenplan kerstmarkt

1. Het Concept

We beginnen met een grondige bespreking van jouw wensen en ideeën voor de Kerstmarkt. Vervolgens gaan we aan de slag met het creëren van een uniek concept, waarbij we rekening houden met de locatie, het budget en de gewenste datum.

2. Voorbereidingen

Op de dag van het Kerstevent komen wij naar jouw locatie en starten we met het decoreren. We zorgen ervoor dat de marktkramen op een aantrekkelijke manier worden opgesteld.

3. Markt dag

Op de dag van de Kerstmarkt presenteren we een origineel assortiment aan cadeaus in verschillende prijsklassen. Indien gewenst, kunnen we ook catering en entertainment regelen om de sfeer compleet te maken.

4. Afbouwen en evalueren

Na afloop van de Kerstmarkt zorgen we voor de afbouw. We nemen de tijd om samen met jou het evenement te evalueren, waarbij we kijken naar wat goed ging en eventuele verbeterpunten. 

Onze prestaties in 30 jaar

De cijfers van Company of Gifts

0 Medewerkers blij gemaakt
0 Bedrijven verwelkomd in onze showroom
0 Kerstmarktbezoekers gehad
0 Vierkante meters showroom
Company of Gifts

We helpen je graag

We zijn altijd beschikbaar om je te helpen. Elke klant krijgt een toegewezen contactpersoon, zoals Merel, die al je vragen beantwoordt, je begeleidt tijdens je bezoek aan de showroom en volledig op de hoogte is van jouw wensen, zodat je het perfecte cadeau voor je medewerkers kunt vinden.

 

  • PS. Laat je ons weten hoe jij je koffie het liefst drinkt?
Sluit video
Contact Company of Gifts
Offline
Aan het laden...