Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken

Onze kerstmarkten

Kerstmarkten zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden bij de bedrijven in Nederland en Belgie. Een kerstmarkt is een gezellige bijeenkomst waarbij organisaties hun personeel kunnen trakteren op leuke en feestelijke activiteit, zoals live muziek, kraampjes met cadeaus, een hapje en een drankje en nog veel meer.

Er zijn allerlei verschillende soorten kerstmarkten voor bedrijven; van in-house kerstevents tot pop-up kerstfeesten, drive-thru markten en zelfs digitale online kerstmarkten waarbij de medewerkers digitaal hun cadeaus kunnen shoppen. Voor welke eindejaarsmarkt jij ook kiest, het is een geweldige manier om het teamgevoel te versterken, de banden met klanten aan te halen en bovenal een geweldige ervaring te creëren.

 

 

Volledige ontzorging

Bij Company of Gifts begrijpen we dat de kerstperiode een drukke tijd kan zijn voor bedrijven en organisaties. Daarom nemen wij graag de organisatie van je kerstmarkt uit handen. Onze ervaren event planners zorgen voor een sfeervol interieur dat helemaal past bij de kerstsfeer.

En wat is er nu leuker dan bij binnenkomst verwelkomd te worden door een vriendelijke kerstman en hostessen in feestelijke kledij?

Daarnaast nemen wij ook de logistieke taken op ons, zoals het regelen van de kerstcadeaus en de catering. Zo kun jij je concentreren op het genieten van het feest en het samenzijn met je collega's en relaties.

 

 

Van A tot Z geregeld!

Bij Company of Gifts hoef je zelf niets te doen. Wij regelen alles van A tot Z. Laat ons het werk doen en geniet zelf ook van het kerstfestival! Wij organiseren de perfecte kerstmarkt op locatie voor jouw gewaardeerde collega's. Is het niet mogelijk om een kerstmarkt op locatie op te zetten? Dan is ook het afhuren van een zaal bij plaatselijke horeca een mogelijkheid.

Jouw werknemers krijgen een leuke kerstshopper en gepersonaliseerde muntjes met een vooraf bepaalde waarde mee, zodat zij naar hartenlust kunnen shoppen. En ook degenen die niet op de kerstmarkt aanwezig kunnen zijn, worden niet vergeten. Zij krijgen namelijk een luxe verrassingspakket.

Meer over Company of Gifts

Contact met Company of Gifts

Interesse in een kerstmarkt voor personeel? Neem dan nu contact met ons op via info@companyofgifts.nl of bel naar 088 0225 225 en laat ons jouw kerstfair tot een groot succes maken!

30 jaar ervaring30 jaar ervaring
Onze prestaties in 30 jaar

De cijfers van Company of Gifts

0 Medewerkers blij gemaakt
0 Bedrijven verwelkomd in onze showroom
0 Kerstmarktbezoekers gehad
0 Vierkante meters showroom
Onze vijf garanties

Company of Gifts staat voor je klaar

 • Voor al je kerstgeschenken. Origineel en creatief!
  Als kerstspecialist zijn wij het hele jaar, dag in dag uit, bezig met kerstgeschenken. We selecteren de beste producten en ideeën op (inter)nationale vakbeurzen en bij onze leveranciers, waarbij we continu op zoek zijn naar de laatste noviteiten en trends. Laat je inspireren in onze prachtige showroom met keuze uit meer dan 10.000 originele food- en non-food-artikelen!
 • De meeste waar(de) voor je geld!
  Wij gaan voor de hoogste kwaliteit tegen de allerbeste prijs. Daar selecteren wij onze cadeaus op. Zo geven we je de meeste waar(de) voor je geld.
 • Topservice!
  De klant is bij ons nog echt koning. Heb je wensen? Laat het ons weten. We regelen het snel voor je. We zetten graag een stap extra, waarbij wij jouw verwachtingen altijd willen overtreffen.
 • Wij leveren op tijd!  
  Wij leveren op de wijze zoals jij dat wilt, waar en wanneer. Altijd! Want wij weten dat rond kerst alles om timing draait.
 • Maatschappelijk betrokken. Geen woorden maar daden!
  Samen met onze leveranciers stoppen we passie in onze producten en zorgen we goed voor onze medewerkers, partners en onze omgeving. Zo maken we kerstgeschenken waar iedereen blij van wordt. Kies je voor het Kerst voor Kids concept dan doneren wij een deel van de verkoopwaarde aan een goed doel. Daarnaast vinden wij dat een fijne kerst voor iedereen belangrijk is. Daarom doneren we ieder jaar graag aan de voedselbank. Zo steunen we ieder jaar gezinnen die het wat minder hebben.

Waar het bij ons om draait

Bij ons draait alles om het verrassen van onze klanten met originele en complete (kerst-)geschenken, en dat allemaal tegen de allerbeste prijs. We bieden gegarandeerd topservice, zodat je een zorgeloze en plezierige ervaring hebt.

Waarom kiezen voor Company of Gifts?

 • Wij streven ernaar om onze klanten altijd optimaal van dienst te zijn en vaak zelfs meer dan dat!
 • Een uitgebreide collectie aan unieke en creatieve geschenken.
 • Wij hebben als voornaamste doel om onze klanten volledig te ontzorgen.
 • Wij hebben een schat aan kennis en expertise opgebouwd.
 • Wij hechten grote waarde aan duurzaamheid en MVO.
 • Wij zijn trots om samen te werken met diverse goede doelen als partner.
 • Company of Gifts maakt je blij!

 

 

 

 

Collaboration corner

Eerdere samenwerkingen

Erasmus MC
RTL
Philips
NXP
Kwantum
Kwik fit
Ministerie van Defensie
GGZ Oost Brabant
Amsterdam UMC
Renewi
Center Parcs
Menzis
Nutreco
Samskip
Smurfit Kappa
Boels
Contact Company of Gifts
Offline
Aan het laden...