Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken

Wat is een drive-thru kerstmarkt?

Een drive-thru kerstmarkt is een unieke vorm van een afhaalservice waarbij medewerkers niet uit hun auto hoeven te stappen, maar toch kunnen genieten van vermaak en een sfeervolle kerst. Hierbij kun je denken aan entertainment, sfeervolle verlichting, muziek, verrassende geschenken en eventueel voorzien worden van de beste catering van bijvoorbeeld heerlijke foodtrucks. Een drive-thru kerstmarkt biedt een unieke gelegenheid om te genieten van de kerstsfeer, allemaal vanuit het comfort van je eigen auto.

Kerstmarkt organiseren bedrijf

Het beste van alles is dat wij de complete organisatie voor onze rekening nemen zodat jij en je collega's kunnen genieten van een zorgeloze kerst ervaring. Onze kerstmarkt kan plaatsvinden op jullie locatie, op jullie eigen parkeerterrein of bijvoorbeeld in een grote bedrijfshal. Een kerstmarkt organiseren bedrijf was nog nooit zo makkelijk met de totale ontzorging die wij je bieden, zo is het een extra unieke beleving voor je bedrijf.

Verrassen van medewerkers

Onze drive-thru kerstmarkt biedt niet alleen een geweldige sfeer en entertainment, maar is ook een perfecte gelegenheid om jouw medewerkers of collega's te verrassen met een kerstpakket. Laat hen genieten van een warme en gezellige sfeer terwijl ze hun persoonlijke kerstpakket kunnen ophalen of samenstellen bij een van onze sfeervolle kerstkraampjes.

Samenstellen van kerstgeschenken

Als je hulp nodig hebt bij het samenstellen van een uniek en origineel kerstgeschenk, dan staan wij graag voor je klaar. Ons team helpt je graag bij het selecteren van de beste opties op basis van jouw specifieke wensen en budget. Of je nu op zoek bent naar een maatwerk pakket, een passende huisselectie of zelfs een uniek online keuzeconcept, wij hebben verschillende mogelijkheden om jouw kerstevents tot een groot succes te maken.

Kerstevents om nooit te vergeten!

Ons ervaren team staat klaar om al jouw wensen en dromen voor deze bijzondere gelegenheid waar te maken. Wij nemen de complete organisatie uit handen en zorgen voor een sfeervolle omgeving met kerstkraampjes en een uitgebreide selectie aan geschenken. Aarzel niet langer en maak van jouw kerstviering op het werk een onvergetelijke ervaring met onze drive-thru kerstmarkt.

Contact Company of Gifts
Offline
Aan het laden...