Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken

Een kerst bedrijfsfeest met kerstborrel

Een kerstmarkt op locatie biedt een sfeervolle en gezellige setting voor jou en jouw medewerkers om de feestdagen te vieren. Maar hoe gaat het organiseren van zo’n uniek kerst bedrijfsfeest op locatie met Company of Gifts eigenlijk in zijn werk? Wij vertellen je er graag meer over.

  • Kennismaking en bespreking

We starten met een kennismakingsgesprek waarin we jouw wensen en ideeën voor de kerstmarkt op locatie bespreken. We staan ook open voor vragen en suggesties om de kerstmarkt en kerstborrel helemaal naar jouw smaak te maken.

  • Ontwerp en opbouw

Na het bespreken van je wensen, gaan wij aan de slag met het ontwerp van de kerstmarkt. Hierbij houden we rekening met de locatie en jouw ideeën. Op de dag van het kerst bedrijfsfeest komen wij naar de afgesproken locatie om alles op te bouwen. We zetten de houten kerstkramen neer en zorgen dat het assortiment aan cadeaus er mooi bij staat!

 

 

 

De dag van het kerstevent

  • Dag van de kerstmarkt

Bij Company of Gifts bieden we een verrassend en origineel assortiment aan kerstgeschenken in verschillende prijsklassen. Jouw medewerkers kunnen hieruit hun eigen persoonlijke geschenk samenstellen met muntjes die ze van tevoren ontvangen. Om de kerstmarkt op locatie compleet te maken, kunnen wij ook hapjes en drankjes verzorgen. Er zijn verschillende opties beschikbaar om aan jouw wensen te voldoen voor de kerstborrel.

  • Afbouw en evaluatie

Na afloop van het kerst bedrijfsfeest zorgen wij ervoor dat alles weer netjes achtergelaten wordt. Voor eventuele afwezigen bespreken we graag met jou een passend geschenk. Zo vergeten we niemand en kan iedereen genieten van de feestelijke kerstmarkt op locatie. Tot slot bespreken we graag samen met jou hoe de kerstborrel en de kerstmarkt zijn verlopen.

Ook een kerstmarkt op locatie laten organiseren?

Met een kerstmarkt op locatie geef je jouw bedrijf en medewerkers een onvergetelijk kerstfeest met een unieke en gezellige sfeer. Onze kerstmarkten bieden niet alleen een breed scala aan cadeau-opties, maar we kunnen ook de catering en entertainment voor je regelen. Wil jij ook een kerstmarkt op locatie met kerstborrel laten organiseren voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor een kerst bedrijfsfeest om nooit te vergeten!

Contact Company of Gifts
Offline
Aan het laden...