Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken

De Inhouse kerstmarkt

Bij Company of Gifts transformeren we jouw eigen locatie in een oogwenk om tot een sfeervolle kerstmarkt met onze unieke Inhouse kerstmarkt. Een kerstmarkt organiseren voor bedrijven zorgt voor een gezellige kerstsfeer voor je bedrijf. Onze gastheren en -vrouwen zorgen voor de perfecte ambiance en we bieden een uitgebreid scala aan marktkramen en optionele extra's, zoals smakelijke foodtrucks en prachtige styling, om je kerstfeest tot in de puntjes te verzorgen. Wij nemen alle details uit handen, zodat jij je volledig kunt richten op de gasten en kunt genieten van de ultieme feestelijke kerstsfeer.
 

Hoe het werkt

Met een Inhouse kerstmarkt kun je genieten van de authentieke kerstmarkt sfeer en zelf een eigen cadeau uitzoeken uit ons verrassende assortiment van originele geschenken. Benieuwd naar hoe we jouw bedrijfsruimte omtoveren tot een gezellig kerstevent? Dat doen we zo!:

  • Bespreking

We beginnen met een bespreking waarin we jouw wensen en ideeën voor de kerstmarkt bespreken. Hierin kunnen we ook eventuele vragen beantwoorden en verdere details bespreken.

  • Ontwerp

Na de bespreking gaan wij aan de slag met het ontwerp van de Inhouse kerstmarkt. Hierin houden we rekening met de grootte van de ruimte en jouw wensen en ideeën.

  • Opbouw

Op de dag van het kerstevent komen wij naar jouw bedrijfsruimte om alles op te bouwen. Wij zorgen ervoor dat de houten marktkramen opgesteld worden en het assortiment aan cadeaus uitgestald wordt.

  • Cadeau-assortiment

Onze marktkramen bieden een verrassend en origineel assortiment aan cadeaus in verschillende prijsklassen. Jouw medewerkers kunnen uit deze uitgebreide selectie hun eigen persoonlijke geschenk samenstellen door middel van muntjes die ze van tevoren ontvangen.

  • Hapjes en drankjes

Om de Inhouse kerstmarkt compleet te maken, bieden wij ook de mogelijkheid om hapjes en drankjes te verzorgen voor jouw team. Hiervoor zijn verschillende opties beschikbaar.

  • Passend geschenk

Wij overleggen graag met jou over een passend geschenk voor eventuele afwezigen. Zo vergeten we niemand en kan iedereen genieten van de feestelijke kerstmarkt.

  • Afbouw

Na afloop van de Inhouse kerstmarkt zorgen wij ervoor dat alles weer netjes afgebouwd wordt en de ruimte opgeruimd achtergelaten wordt.

  • Evaluatie

Tot slot bespreken we graag samen met jou hoe de kerstmarkt is verlopen en of er nog verbeterpunten zijn voor eventuele volgende keren.

30 jaar ervaring30 jaar ervaring

Ontzorgen van het kerstevent

Kerstmarkt organiseren voor bedrijven? Bij Company of Gifts staat jouw gemak voorop. Wij nemen je namelijk alle zorgen uit handen, van begin tot eind. Of het nu gaat om de organisatie of logistiek, wij zorgen voor een vlekkeloos verloop. Wil je graag genieten van een magische kerst ervaring op jouw eigen locatie? Neem dan vooral contact op met Company of Gifts en ontdek de mogelijkheden voor jouw eigen Inhouse kerstmarkt. Wij staan voor je klaar om de feestdagen onvergetelijk te maken!
 

Contact Company of Gifts
Online
Aan het laden...