Attentie Beeldmerk Company of Gifts Waarderen Beeldmerk Company of Gifts Geven Beeldmerk Company of Gifts Verrassen Beeldmerk Company of Gifts Blije gezichten Beeldmerk Company of Gifts Belonen Beeldmerk Company of Gifts Aandacht Beeldmerk Company of Gifts Spotlight Beeldmerk Company of Gifts Love Beeldmerk Company of Gifts Schenken

Duitse kerstmarkten

Ook in Duitsland zijn er kerstmarkten die veel bezoekers trekken. Monschau, Aken en Berlijn zijn populaire bestemmingen voor echte kerstmarkt-liefhebbers. 

In deze steden vind je verschillende markten met een overvloed aan kraampjes met onder andere traditionele lekkernijen en prachtige kerstdecoraties.

De Duitse kerstmarkten staan bekend om hun gezelligheid en authentieke sfeer en zijn zeker een bezoekje waard.
 

 

 

 

 

Organiseer een kerstmarkt op maat voor jouw bedrijf

Je hoeft niet per se naar een van de bekende steden te gaan om te genieten van een traditionele kerstmarkt. Sterker nog, je kunt een unieke kerstmarkt op locatie laten organiseren speciaal voor jouw bedrijf. Dit is vooral interessant voor bedrijven die hun medewerkers willen verrassen met een buitengewone en onvergetelijke kerstbeleving.

Door een kerstmarkt specifiek voor bedrijven te organiseren, creëer je een warme en feestelijke sfeer waar collega's kunnen genieten van gezellige kraampjes met leuke producten, en misschien zelfs entertainment en catering. Een kerstmarkt voor bedrijven biedt de perfecte gelegenheid om samen te komen, de kerstsfeer te ervaren en tegelijkertijd het jaar op een gezellige manier af te sluiten.

Of het nu gaat om een binnenplaats, een evenementenruimte of zelfs de kantooromgeving, onze ervaren organisatoren zorgen voor een prachtig op maat gemaakt kerstevenement dat past bij de wensen en behoeften van jouw bedrijf. Van decoraties en kraampjes tot het regelen van activiteiten en muziek, wij nemen de volledige organisatie uit handen, zodat jij en je collega's kunnen genieten van een zorgeloze en betoverende kerstmarkt op jullie eigen locatie.
 

30 jaar ervaring30 jaar ervaring

Ontdek de kerstmarkten

Of je nu een kerstmarkt in Duitsland bezoekt of een kerstmarkt op jouw eigen locatie laat organiseren, het is altijd een geweldige manier om in de feeststemming te komen en te genieten van de warme gezelligheid die deze tijd van het jaar met zich meebrengt, samen met je collega's!

Collaboration corner

Eerdere samenwerkingen

Erasmus MC
RTL
Philips
NXP
Kwantum
Kwik fit
Ministerie van Defensie
GGZ Oost Brabant
Amsterdam UMC
Renewi
Center Parcs
Menzis
Nutreco
Samskip
Smurfit Kappa
Boels
Contact Company of Gifts
Online
Aan het laden...