Parijs - Frankrijk

Wat is nu romantischer dan de feestdagen beginnen met kerstshoppen in Parijs? Het kan bijna niet mooier: struinen langs de prachtig versierde Avenue des Champs-Élysées, geanimeerde kerstdecors bewonderen in de etalages van onder meer Galeries Lafayette en kerstmarkten bezoeken in de stadswijken La Défense en Montparnasse. Een bezoek aan Parijs is de ultieme start van jouw kerst.

Parijs maakt tijdens de kerstperiode zijn naam als lichtstad meer waar dan ooit. Complete straten, waaronder de Champs-Élysées, zijn ware zeeën van licht en etalages en winkelinterieurs zijn veranderd in prachtige winterdecors! En natuurlijk is Parijs ook dé plek om het jaar op een onvergetelijke manier af te sluiten!

Naast de feestelijk versierde warenhuizen zijn ook bekende highlights van Parijs omgetoverd tot een sprookjesachtig decor. De Eiffeltoren in kersttooi, de bomen langs de Avenue des Champs-Élysées, de Notre-Dame en Arc de Triomphe: één groot feest van duizenden lichtjes. De ultieme kerstbeleving vind je in Parijs. 

Wat je ook niet mag missen is een bezoek aan Disneyland® Parijs. Het kerstsprookje is pas compleet als je kennis hebt gemaakt met de vrolijke Disney® figuren en zelfs de kerstman is aanwezig. Het absolute hoogtepunt is de indrukwekkende kerstparade, een happening die je niet snel zult vergeten. 

Wil je ook deze winter gaan kerstshoppen in Parijs? Op Weekendjeweg.nl vind je ongetwijfeld een hotel naar wens voor een plezierig verblijf. 

Reisafstand vanaf Utrecht: 480 km

Parijs is de ultieme stad om te kerstshoppen! Maak een leuke kerst citytrip naar Parijs en verblijf een aantal nachten in een hotel. De twinkelende kerstlichtjes komen je al snel tegemoet in de sfeervolle straten. De gemoedelijke ambiance en knusse kerstmarkten bezorgen je tijdens het kerstshoppen in Parijs een onvergetelijke ervaring.

Wat is er te doen tijdens kerstshoppen in Parijs
Kerstshoppen in sfeervol verlicht Parijs, de lichtstad bij uitstek. De Eiffeltoren in kersttooi, de bomen langs de Avenue des Champs-Elysées: één groot feest van duizenden lichtjes. Parijs biedt je verschillende locaties waar de kerstsfeer uiterst plezierig is. Gedurende het kerstshoppen in Parijs wandel je langs prachtig verlichte straten, markten, pleinen en winkels. De mooi versierde etalages van de grote warenhuizen langs de Boulevard Haussmann... dat is Parijs te voeten uit. Ook is een bezoekje aan de zes verdiepingen hoge kerstboom in Galeries Lafayette is zeker de moeite waard. Beleef het kerstshoppen in Parijs en verras jouw vrienden en familie met originele kerstcadeaus.

Tijdens al dat kerstshoppen zijn er nog veel meer mogelijkheden voor vertier, namelijk de verschillende kerstmarkten van Parijs. Op de pleinen Saint-Sulpice, Gare de l’Est, La Défense en Boulevard Saint-Germain-des-Prés kijk je je ogen uit. Hier staan talloze houten kerstkramen met lekkernijen en handgemaakte koopwaar.