Brussel

Een sprookjesachtig decor, een feestelijke kerstmarkt, een verlicht reuzenrad en de befaamde ijsbaan. Elke winter slaat het hart van de hoofdstad op het ritme van de winterpret! Muziek gecombineerd met een prachtige lichtshow maken van de Grote Markt een mystieke plaats tijdens de adventsperiode. Beleef het optimale kerstgevoel in Brussel.

Vanaf eind november kun je de kerstmarkt in Brussel met haar ruim 240 sfeervolle kraampjes bezoeken. Het is nog moeilijk kiezen uit alle twinkelende en fonkelende kerstdecoraties die in de vorm van kerstballen, sneeuwpoppen en rendieren uitgestald liggen. Je hoeft in ieder geval niet met lege handen naar huis te gaan. Ook verleidelijk zijn de vele lekkere hapjes en drankjes waaraan je je kunt opwarmen en die je doen smaken naar meer. Doe weer energie op zodat je je daarna op de ijsbaan kunt uitleven.

Heb je genoeg snuisterijen en accessoires gevonden, maar ben je nog op zoek naar een chique outfit voor bij het kerstdiner, wijk dan uit naar de winkelstraten. Het is heerlijk kerstshoppen in Brussel! In één van de talloze modezaken zal je de juiste kleding wel vinden en ondertussen doe je misschien ook ideeën op voor een leuk kerstcadeau.

Wil je niet zomaar ergens je kerstinkopen doen, kom dan naar Brussel. In deze stad vind je een fantastisch winkelaanbod en geniet je bovendien van een uiterst sfeervolle ambiance. Met ongeveer 2000 restaurants en evenzoveel cafés zorgt Brussel voor een ongekende gastronomie en volop levendigheid.

Wat is er te doen tijdens kerstshoppen in Brussel
Brussel is een echte winkelstad, daarom zijn november en december ook dé maanden om te gaan kerstshoppen in Brussel. In de mooi versierde winkelstraten kun je de kerstsferen al volop proeven. Door de grote diversiteit aan winkels is Brussel de ideale stad voor iedere shopliefhebber. Grote winkelketens, kleine boetieks en chique winkels... je vindt ze allemaal in Brussel. Voor internationale merken en de grote bekende winkelketens ben je op het juiste adres in de bekende Nieuwstraat. Hier vind je ook het hét warenhuis van België: City 2. Ben je op zoek naar de meeste chique winkels van Brussel? Ga dan shoppen in de Louizalaan. 


Uiteraard bieden de kerstmarkten in Brussel ook tal van mogelijkheden voor een origineel kerstcadeau.