Over onsOver onsContactVeelgestelde vragen

Kerstmarkten.nl
Kerstmarkten 2013
Dagmarkten kerst
Dagtochten en busreizen kerstmarkten
Kerstshoppen in steden
Steden 2013 kerst
Treintickets naar kerstmarkten
Kerstcadeau 2013
Nieuwsbrief Kerstmarkten.nl
Kerstvakantie 2013

 
   
 
 
POPULAIRE STEDEN

Parijs, OVERIG

uitgebreid kerstshoppen tijdens de kerstmarkten in Parijs uitgebreid kerstshoppen tijdens de kerstmarkten in Parijs

Parijs

Wat is nu romantischer dan de feestdagen beginnen met kerstshoppen in Parijs? Het kan bijna niet mooier: struinen langs de prachtig versierde Avenue des Champs-Élysées, geanimeerde kerstdecors bewonderen in de etalages van onder meer Galeries Lafayette en kerstmarkten bezoeken in de stadswijken La Défense en Montparnasse. Een bezoek aan Parijs is de ultieme start van jouw kerst. 

Parijs maakt tijdens de kerstperiode zijn naam als lichtstad meer waar dan ooit. Complete straten, waaronder de Champs-Élysées, zijn ware zeeën van licht en etalages en winkelinterieurs zijn veranderd in prachtige winterdecors! En natuurlijk is Parijs ook dé plek om het jaar op een onvergetelijke manier af te sluiten!

Naast de feestelijk versierde warenhuizen zijn ook bekende highlights van Parijs omgetoverd tot een sprookjesachtig decor. De Eiffeltoren in kersttooi, de bomen langs de Avenue des Champs-Élysées, de Notre-Dame en Arc de Triomphe: één groot feest van duizenden lichtjes. De ultieme kerstbeleving vind je in Parijs.

Wat je ook niet mag missen is een bezoek aan Disneyland® Parijs. Het kerstsprookje is pas compleet als je kennis hebt gemaakt met de vrolijke Disney® figuren en zelfs de kerstman is aanwezig. Het absolute hoogtepunt is de indrukwekkende kerstparade, een happening die je niet snel zult vergeten.

Wil je ook deze winter gaan kerstshoppen in Parijs? Op Weekendjeweg.nl vind je ongetwijfeld een hotel naar wens voor een plezierig verblijf. 
Reisafstand vanaf Utrecht: 480 km


Kerstmarkten.nl weergeven op een grotere kaart

Top Kerstmarkten
   
Populaire Steden

Poll
Waar geef je het meeste geld aan uit?
  
pollcode.com free polls 
 
ColofonCopyrightPrivacy PolicyVoorwaarden