Over onsOver onsContactVeelgestelde vragen

Kerstmarkten.nl
Kerstmarkten 2013
Dagmarkten kerst
Dagtochten en busreizen kerstmarkten
Kerstshoppen in steden
Steden 2013 kerst
Treintickets naar kerstmarkten
Kerstcadeau 2013
Nieuwsbrief Kerstmarkten.nl
Kerstvakantie 2013

 
   
 
 
POPULAIRE STEDEN

Gent, NEDERLAND/BELGIE

uitgebreid kerstshoppen tijdens de kerstmarkten in Gent uitgebreid kerstshoppen tijdens de kerstmarkten in Gent

Gent

Een bezoek aan Gent tijdens de adventsperiode is een ideale manier om in de kerstsfeer te komen. Boek snel één van de hotels voor een winters weekend. In deze tijd van het jaar is het nóg meer genieten in Gent.

Op de kerstmarkt in Gent tref je zo’n 50 kraampjes die in volle glorie voor je klaar staan rondom de verlichte St. Baafskathedraal. Voor een origineel kerstcadeau of een nieuwe kerstdecoratie hoef je niet lang te zoeken. Dompel je onder in het kerstgewoel en slenter op jouw gemak langs de verschillende kraampjes.

Door het knusse karakter beleef je de kerstsfeer optimaal. Onder het genot van een kop warme chocolademelk of een glas dampende Glühwein geniet je van de twinkelende lichtjes. De geur van versgebakken poffertjes en wafels komen je tegemoet, authentieke lekkernijen die op winterse dagen beter smaken dan ooit. Je beleeft de winterse sferen optimaal als Gent na een sneeuwbui wordt omgetoverd tot een met wit bedekt sprookjesachtig geheel.

Het evenement Winterdroom op het St. Pietersplein laat iedereen genieten van de feestelijke kerstsfeer door middel van muzikale optredens, diverse kermisattracties en feeërieke aankleding van het geheel. Daarna is het tijd voor een hapje of drankje in een van de vele restaurants. Lekker nagenieten met rode wangen en weer energie opdoen om de stad verder te ontdekken. Overal om je heen klinken de bekende kerstliederen. Ook zijn de levende kerststallen en de prachtige verlichte binnenstad een lust voor het oog.

Heb je nog tijd over ga dan ook heerlijk kerstshoppen in Gent. Ook in de winkelstraten beleef je het ultieme kerstgevoel. De combinatie van de kerstmarkt, winters plezier en kerstshoppen zorgt voor een onvergetelijk verblijf in Gent.


Kerstmarkten.nl weergeven op een grotere kaart

Top Kerstmarkten
   
Populaire Steden

Poll
Waar geef je het meeste geld aan uit?
  
pollcode.com free polls 
 
ColofonCopyrightPrivacy PolicyVoorwaarden