Over onsOver onsContactVeelgestelde vragen

Kerstmarkten.nl
Kerstmarkten 2013
Dagmarkten kerst
Dagtochten en busreizen kerstmarkten
Kerstshoppen in steden
Steden 2013 kerst
Treintickets naar kerstmarkten
Kerstcadeau 2013
Nieuwsbrief Kerstmarkten.nl
Kerstvakantie 2013

 
   
 
 
POPULAIRE STEDEN

Brussel, NEDERLAND/BELGIE

uitgebreid kerstshoppen tijdens de kerstmarkten in Brussel uitgebreid kerstshoppen tijdens de kerstmarkten in Brussel

Brussel

Een sprookjesachtig decor, een feestelijke kerstmarkt, een verlicht reuzenrad en de befaamde ijsbaan. Elke winter slaat het hart van de hoofdstad op het ritme van de winterpret! Muziek gecombineerd met een prachtige lichtshow maken van de Grote Markt een mystieke plaats tijdens de adventsperiode. Beleef het optimale kerstgevoel in Brussel.

Vanaf eind november kun je de kerstmarkt in Brussel met haar ruim 240 sfeervolle kraampjes bezoeken. Het is nog moeilijk kiezen uit alle twinkelende en fonkelende kerstdecoraties die in de vorm van kerstballen, sneeuwpoppen en rendieren uitgestald liggen. Je hoeft in ieder geval niet met lege handen naar huis te gaan. Ook verleidelijk zijn de vele lekkere hapjes en drankjes waaraan je je kunt opwarmen en die je doen smaken naar meer. Doe weer energie op zodat je je daarna op de ijsbaan kunt uitleven.

Heb je genoeg snuisterijen en accessoires gevonden, maar ben je nog op zoek naar een chique outfit voor bij het kerstdiner, wijk dan uit naar de winkelstraten. Het is heerlijk kerstshoppen in Brussel! In één van de talloze modezaken zal je de juiste kleding wel vinden en ondertussen doe je misschien ook ideeën op voor een leuk kerstcadeau.

  Overige hotels in en nabij deze kerstmarkt-stad

Reisafstand vanaf Utrecht: 160 kmKerstmarkten.nl weergeven op een grotere kaart

Top Kerstmarkten
   
Populaire Steden

Poll
Waar geef je het meeste geld aan uit?
  
pollcode.com free polls 
 
ColofonCopyrightPrivacy PolicyVoorwaarden