Over onsOver onsContactVeelgestelde vragen

Kerstmarkten.nl
Kerstmarkten 2013
Dagmarkten kerst
Dagtochten en busreizen kerstmarkten
Kerstshoppen in steden
Steden 2013 kerst
Treintickets naar kerstmarkten
Kerstcadeau 2013
Nieuwsbrief Kerstmarkten.nl
Kerstvakantie 2013

 
   
 
 
KERSTMARKTEN

Münster, DUITSLAND

kerstmarkten Münster, Duitsland kerstmarkten in Münster , Duitsland

Openingstijden kerstmarkt Münster:
24 november - 23 december 2014
zondag t/m donderdag 11:00 - 20:00 uur
vrijdag en zaterdag 11:00 - 21:00 uur

Moonlight-Shopping
Vrijdag 12 december 2014 tot 22.00 uur
 
Boek nú jouw hotel in Münster
Bustrip van 1 dag naar Münster

De kerstmarkt in Münster biedt je de gelegenheid om unieke kerstaankopen te doen voor de kerst. In deze oude historische stad staan in totaal wel 280 kraampjes tot je beschikking. Je kunt kiezen uit allerlei traditionele spulletjes zoals houtsnijwerk, kerstdecoraties, speelgoed en culinaire heerlijkheden. Terwijl je over de kerstmarkt van Münster slentert word je omringd door de verschillende wintergeuren. Gepofte kastanjes koop je gloeiend heet in porties van 10 of 20 stuks, verpakt in een papieren puntzak. Ook de van geraspte aardappel gebakken Reibekuchen en een traditionele Bratwurst van de grill zijn gewild.

Vanaf het begin van de kerstmaand wordt de kerstmarkt in Münster op zeer bijzondere manier gevierd. De sfeervolle verlichting op en rond de kerstmarkt geeft je een aangenaam kerstgevoel. Ook zijn overal in het historische centrum de koopmanshuizen, kerken en musea verlicht en zorgen daardoor voor stemmingsvolle adventsdagen. Er zijn verschillende kerstmarkten te bezoeken met voor ieder wat wils. Je loopt gemakkelijk binnen enkele minuten van de ene kerstmarkt naar de andere. Elke kerstmarkt heeft haar eigen charme.

Vooral de Prinzipalmarkt straalt in volle glans en biedt je op deze feestelijk versierde kerstmarkt een uniek decor. Ook kun je gemakkelijk je route uitstippelen langs de vele houten kersthuisjes. Of flaneer langs de schitterende etalages met duizenden lichtjes. En natuurlijk neem je onderweg een beker warme chocolademelk met slagroom en een handje gebrande amandelen. Ook worden er speciale kerstrondleidingen door de oude stad georganiseerd. Kortom, de kerstmarkt in Münster is zeker de moeite waard.


  Overige hotels in en nabij deze kerstmarkt-stad


Legenda kaartje kerstmarkten en shopping

Kerstmarkten.nl weergeven op een grotere kaart

Top Kerstmarkten
   
Populaire Steden

Poll
Waar geef je het meeste geld aan uit?
  
pollcode.com free polls 
ColofonCopyrightPrivacy PolicyVoorwaarden