Over onsOver onsContactVeelgestelde vragen

Kerstmarkten.nl
Kerstmarkten 2013
Dagmarkten kerst
Dagtochten en busreizen kerstmarkten
Kerstshoppen in steden
Steden 2013 kerst
Treintickets naar kerstmarkten
Kerstcadeau 2013
Nieuwsbrief Kerstmarkten.nl
Kerstvakantie 2013

 
   
 
 
KERSTMARKTEN

Luttelgeest, NEDERLAND

Kerstmarkt Luttelgeest Kerstmarkt Luttelgeest

Openingstijden kerstmarkt Orchideeën Hoeve Luttelgeest:
7 - 22 december 2013
maandag t/m zaterdag 09:00 - 18:00 uur
zondag 11:00 - 18:00 uur
op de kaarsjesavonden tot 21:00 uur

Kaarsjesavonden met live muziek
12, 13, 14, 20 en 21 december van 17:00 - 21:00 uur

De kerstmarkt, winkel en restaurant die zich in de Orchideeën Hoeve bevinden zijn gratis te bezoeken. Voor een rondwandeling door de tropische tuinen en Vlinder Vallei wordt een entreeprijs gevraagd.

Entree kaarsjes avonden: € 2,50   •  kinderen t/m 10 jaar gratis

Boek nú jouw hotel in de buurt van Luttelgeest

De Orchideeën Hoeve in Luttelgeest heeft op een bijzondere manier de pracht van flora en fauna weten te combineren met de betoverende kerstsfeer. Stap dit sprookje binnen en geniet van uitbundige kerstversiering in de prachtige tuinen, slenter over de kerstmarkt en luister naar de live muziekoptredens.

Bent je op zoek naar een origineel cadeau, unieke handwerken of heb je zin in een lekker hapje dan ben je hier op het juiste adres; het is nu de uitgelezen kans om orchideeën in chocoladesaus te proeven! Na de kerstkraampjes bekeken te hebben maak je een wandeling door de verschillende tuinen. Deze zijn er in verschillende thema's en laten je de schoonheid van de orchidee zien. In de vlinder vallei zijn oneindig veel vlindersoorten te bewonderen, er zijn tropische planten, - vissen en reptielen. Heel bijzonder is de vogeltuin, waar meer dan 80 kleurrijke Lori's rondvliegen. Met een beetje geluk eten ze uit je hand.

De fantastisch sfeervolle kaarsjesavonden maken het kerstsprookje compleet, die mag je eigenlijk niet missen. Kinderen zullen zich volop vermaken in speelparadijs het Mangrovebos en kunnen deelnemen aan een workshop kerststukje maken.

Wilt je zo lang mogelijk in de kerststemming blijven, combineer een bezoek aan het betoverend mooi kerstfeest in de Orchideeën Hoeve met een overnachting in een hotel in de buurt.

Top Kerstmarkten
   
Populaire Steden

Poll
Waar geef je het meeste geld aan uit?
  
pollcode.com free polls 
ColofonCopyrightPrivacy PolicyVoorwaarden